Informatie
Workshop chocolade verwerken
Regina van Regina’s Bakery gaat ons de kneepjes van het verwerken van chocolade bijbrengen
We gaan chocolade op verschillende manieren verwerken. Zo gaan we een candybar, een aantal bonbons, chocolade mousse en truffels maken.
We beginnen om 18:30 uur met inloop met koffie en thee.
Om 19:00 uur beginnen we met het verwerken van de chocolade.
We eindigen ongeveer tussen 21:00 en 21:30 uur.
De workshop duurt ongeveer 2 uur. En de kosten voor jou zijn € 17,50.
Er is plek voor minimaal 10 en maximaal 12 deelnemers.
Weet je niet zeker of je lid bent?
Check AFAS op de computer, derde kolom bij personeelsvereniging.
Ben je nog geen lid en wil je wel graag meedoen aan deze en onze andere toffe activiteiten van de PV?
Maak jezelf lid in AFAS op de computer (niet op de telefoon), derde kolom. En voor € 2,50 per maand ben je lid van de pv en welkom bij onze leuke activiteiten.
De contributie wordt maandelijks van je loon ingehouden, hier hoef je verder niets voor te doen.
Vrijwilligers en stagiaires zijn automatisch en gratis lid van de PV.
Betalen
Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail, deze kan ook in je spam belanden. In deze mail staat een betaallink. Vermeld bij betalen de activiteit en je naam.